Cropped Ema Luka Logos_white
0
Vaša košarica je prazna.

Od ideje do izvedbe

Naše podjetje se ukvarja s proizvodnjo in prodajo papirnatih igrač ter razvojem mobilne aplikacije za starše. Naša blagovna znamka EMA+LUKA se osredotoča na iskanje rešitev za povezovanje staršev in otrok skozi igro, brez uporabe digitalnih zaslonov. Ciljna publika so starši otrok starih med 3 in 12 let, s poudarkom na iskanju rešitev za otrokovo zabavo in razvoj na poti. Podjetje je zasnovano kot družbeno odgovorno, saj se trudimo uporabljati trajnostne materiale in spodbujati aktivno vlogo staršev v igri z otrokom.

Naša junaka

Ema in Luka sta zvedava in navihana 6-letnika, ki imata rada domače ljubljenčke in se z veseljem družita s prijatelji ter igrata raznorazne igre. Ema je tipična deklica, ki rada nosi oblekice in nikoli ne pozabi na veržico, medtem ko je Luka deček, ki rad prebira in se uči o okoljskih problematikah. Rada hodita v naravo in se igrata igre na prostem. Kadar sta skupaj jima nikoli ne zmanjka zabave, saj z veseljem spoznavata in odkrivata nove stvari. 

Spoznajmo se

Smo ustvarjalna 4 članska družinica (Matic,Kaja, Ajda in Tinkara), ki venomer nekaj ustvajra in izdeluje. V našem domu se vedno najde kaj za početi in radi uživamo v družbi otrok in prijateljev. Radi se potepamo in raziskujemo nove stvari, ki nas navdihuejo za ustvajranje novih zabavnih stvari. Spoštujemo naravo in se trudimo razvijati najboljšo kombinacijo, da ohranimo zabavo in hrakti poskrbimo, da zaščitimo planet.

Spomini se ne zgodijo pred TV.

Nas želite pohvaliti ali podeliti vaše mnenje z nami, piši nam, zelo bomo veseli vašega odziva.