Cropped Ema Luka Logos_white
0
Vaša košarica je prazna.
Igralec 2-4
Starost 3+
Čas igranja 5-10 min
Sposobnostni Finomotorika, pozornost, socialne veščine
Spoštovani,

najprej bi se vam želel zahvaliti, da ste mi namenili pozornost. Sem Matic Prezelj iz Maribora, mladi podjetnik, ki išče prodajni kanal za prodajo mojih papirnatih družabnih iger/igrač. Poslanstvo, ki ga širim s pomočjo blagovne znamke EMA+LUKA, je nagovarjati otroke in starše k igranju in druženju, predvsem pa spodbujati starše k daljši interakciji z otrokom in to v odsotnosti digitalnih naprav. 

Kaj ponujam? 

Izdelujem namizne družabne igre iz papirja, namenjene otrokom, starim od 3 - 10 let. Oblika igre je priročna, saj ne zavzame veliko prostora, meri zgolj 60 cm v dolžino in 30 cm v širino. Vsaka igra je oblikovana in zasnovana na eni izmed okoljevarstvenih problematik, ki jih otroci spoznavajo preko igre in ponuja iztočnice za pogovor in odgovornejše ravnanje. Igra vsebuje različne elemente, ki jih otroci ali straši pred igranjem sestavijo (figure, igralne kocke, krogce). Ko z igro zaključijo, elemente enostavno razstavijo, zložijo igralno ploščo in tako igro shranijo pred ponovno uporabo. Vsi elementi so narejeni iz papirja. 

Cena igre z ovitkom se giblje med 5 - 7

Zakaj restavracije?

Restavracije so pravzaprav edino javno mesto, ki družine s 100% pozornostjo poveže za trenutek časa in ponudi priložnost za druženje in povezovanje med člani, kar vpliva na krepitev medsebojnih družinskih odnosov. Uživate najdragocenejši trenutek v dnevu, ko družina čaka na svojo naročilo in tu dajete priložnost, da se člani preko pogovorov ali preko igre kvalitetno podružijo.

Kaj pravijo starši na animacijo v restavracijah (anketa)? 

Otroci med starostjo 3-10 let so običajno v restavracijah kar živahni. Glede na anketa, ki sem jih izvedel,  sem ugotovil, da bi bilo staršem zelo priročno, da bi restavracije nudile rešitve, kot so družabne igre in igrače, s katerimi bi se lahko otroci zamotili in tako lažje počakali do prihoda hrane. Poznam, pri vas že nudite podobne rešitve in to samo pomeni, da prepoznavate problematiko in morda razmislite o razširitvi ponudbe za otroke. Ankete kažejo, da bi  bili starši pripravljeni po določeni ceni kupiti izdelke, ki bi animirali otroke do prihoda hrane. 

Kako si predstavljam sodelovanje z vami? 

Zelo bi bil vesel vašega povabila na sestanek. Vašo odločitev mi lahko sporočite na tel: 031-819-178, ali po e-pošti matic.prezelj@mpsolution.si

Hvala za pozornosti in uspešno naprej. 

Predlog za
vašo restavracijo.

Personaliziran ovitek z vašim logotipom in dodanim napisom, enostranski tisk oziroma prilagojen po vaših željah.

Vašo odločitev mi lahko sporočite na tel: 031-819-178, ali po e-pošti matic.prezelj@mpsolution.si